Sun, shade, Symo parasols

Grote professionele horeca parasols voor uw terras

Parasols en paraplu's van professionele kwaliteit tegen zon en tegen regen

Symo Parasols biedt u een waaier aan verschillende parasols.

De Symo Horeca Parasols zijn de ideale parasol oplossing voor de horeca. Een Symo Parasol creëert een unieke meerwaarde op het terras van uw café, brasserie, restaurant, hotel, zwembad en strand.

De wondermooie Sywawa design Parasols zijn het paradepaardje van Symo. Overal ter wereld vind je de Sywawa Parasols terug op terrassen van mondaine badplaatsen, op het terras en aan het zwembad van design- en boutique hotels wereldwijd. Sywawa sleepte reeds meer dan 9 design awards binnen en de internationale hotelwereld weet dit als geen ander te appreciëren.

Zowel de Horeca Parasols als de Sywawa design parasols zijn van naaldje tot draadje een Belgisch top product.

Symo maakt reeds sinds de dertiger jaren marktparasols. Onnodig te zeggen dat Symo Marktparasols dé referentie zijn in dit markt segment. Marktkramers weten reeds decennia lang de kwaliteit van de Symo Markt Parasols te waarderen.

Ook aannemers vinden de weg naar Symo Parasols. Telecom bedrijven of andere bedrijven die buiten in weer en wind laswerkzaamheden uitvoeren, doen beroep op de kwalitatieve lasparasols en las paraplu’s van Symo.

Uiteraard mag op een terras in de winter geen terrasverwarming of terras verlichting ontbreken. Je klanten blijven dankzij deze terras verwarmers en parasolverlichting langer op uw terras zitten!

Download parasol catalogus

Our partner ArchiExpoWith the support of flanders Created by Pixular

Offerte aanvragen Download catalogus