Sterke Parasols, Stevige Service
Kratos Parasol
Kratos Parasol
Kratos Parasol
Kratos Parasol

Kratos Parasol

De kracht van de vrijheid

De Kratos zweefparasol beschermt uw klanten tegen zon, maar ook tegen regen. De waterdichte Orchestra stof biedt tien jaar garantie tegen verkleuren. De parasol blokkeert, afhankelijk van de kleur, 90 tot 100% van de gevaarlijk UV straling van de zon (100%=total sun block)
Deze parasol met een zeer sterk frame heeft baleinen die gemakkelijk te vervangen zijn. De Kratos hangparasol is stabieler in de wind dan de meeste zweefparasols en opent en sluit gemakkelijk met de afneembare zwengel. De volledige ruimte onder de parasol blijft vrij doordat de mast en voet opzij staan. Symo Parasols biedt u 10 jaar garantie op het verkleuren van de stof.


Type Parasol:
De Kratos parasol is een hangparasol of zweefparasol
Bij deze horeca terras parasol staat de mast niet centraal maar aan de zijkant van de parasol. Deze hangparasol is een vierkante parasol. De mast is gemaakt uit aluminium. De parasol kan in een parasolvoet met betontegels gezet worden of in een bodemhuls zodat er geen parasolvoet op het horeca terras zichtbaar is. Een hang- of zweefparasol is met een zwengel te bedienen en gaat zo zeer gemakkelijk open en dicht.Klik op de gewenste maat voor meer gegevens:

Kratos Parasol
3.5 x 3.5 m

Our partner ArchiExpoWith the support of flanders Created by Pixular

KLIK HIER
Klanten getuigen
KLIK HIER voor
gratis catalogus
KLIK HIER voor
vrijblijvende offerte