Sunbelievable design parasols
Cache-Cache Sonata Parasol
Cache-Cache Sonata Parasol
Cache-Cache Sonata Parasol
Cache-Cache Sonata Parasol
Cache-Cache Sonata Parasol

Cache-Cache Sonata Parasol

Een stijlvolle zweefparasol door de Sywawa Parasols Creative Studio


De elegante Cache Cache Sonata zweefparasol kopen betekent een uitermate gebruiksvriendelijke parasol op uw horecaterras. De vrije ruimte onder de hangparasol kan optimaal benut worden voor het plaatsen van tafels en stoelen op het terras.

Als je op een horeca terras onder deze design parasol zit, ontdek je pas zijn verborgen schoonheid, de onderkant is namelijk helemaal bedekt met Brugs kant. Echte schoonheid zit binnenin, als een zeldzame parel in een oester!

De Cache Cache Sonata horecaparasol biedt bescherming tegen regen en zon en is geschikt voor intensief professioneel gebruik. Deze hangparasol vormt een uniek zonnescherm met een grote vierkante oppervlakte! Het hoogwaardig aluminium frame maakt de parasol niet alleen supersterk maar ook super licht.

Deze Cache Cache Sonata zweefparasol opent en sluit met een handige zwengel zonder de klanten, stoelen of tafels te hinderen. De positie van het bovendoek is gemakkelijk aan te passen en de Cache Cache Sonata parasol heeft een geïntegreerde LED-verlichting. In koudere periodes kan je ook makkelijk een terrasverwarmer bij de Cache Cache Sonata terrasparasol zetten.


Klik op de gewenste maat voor meer gegevens:

Cache-Cache Sonata Parasol
3 x 3 m

Our partner ArchiExpoWith the support of flanders Created by Pixular

Offerte aanvragen Download catalogus