Sunbelievable design parasols

Design by rock’n roll parasolier Dominique Persoone

Chock-o-lat Parasol
Chock-o-lat Parasol
Chock-o-lat Parasol
Chock-o-lat Parasol
Chock-o-lat Parasol

Chock-o-lat Parasol

Design by rock’n roll parasolier Dominique Persoone. Topdesign en topgastronomie verenigd in de lekkerste parasol die u ooit hebt gezien


Sywawa is een merk van hippe design parasols. Top-Chocolatier Dominique Persoone is de verpersoonlijking van heerlijk rockende chocolade. Als deze twee internationale toppers uit Brugge de koppen bij elkaar steken, dan krijg je een lekker mooie parasol.

Gastronomisch swingend design, vorm gegeven in de gedaante van de grensverleggende parasol Chock-o-lat. Verrassend en mooi. Topkwaliteit en topdesign.


Type Parasol:

De Choc-O-Lat terrasparasol is een middenmast parasol. Bij dit type parasol wordt de mast (of de stok) in het midden van een parasolvoet op het terras gezet. De Choc-O-Lat parasol is rond. De mast is gemaakt van geborsteld roestvrij staal. De parasolvoet is een zware stalen bodemplaat.

Een centrale mast parasol is met de hand, met een auto-lift systeem, met een katrolsysteem of met een telescopisch systeem te openen. De Choc-O-Lat parasol kan je zeer gemakkelijk met de hand openen.Klik op de gewenste maat voor meer gegevens:

Chock-o-lat Parasol
2.35 m

Our partner ArchiExpoWith the support of flanders Created by Pixular

KLIK HIER
Klanten getuigen
KLIK HIER voor
gratis catalogus
KLIK HIER voor
vrijblijvende offerte