Sun, shade, Symo parasols

Agenten

Wij zoeken wereldwijd agenten

Wie zijn wij?

Symo Parasols is expert in professionele horeca-parasols. Sinds 1932 leverden wij meer dan 1.000.000 stuks in 42 landen. Onze passie is de best mogelijke parasols te ontwikkelen. Wij staan in de spits van de “parasologie”, de kunst en de wetenschap van de parasol-ambacht. Met  nieuwe, verrassende ontwerpen maken wij het product steeds sterker en mooier. In Brugge beschikken wij over 3.000 m2 eigen ateliers. Als u met Symo Parasols werkt, handelt u rechtstreeks met de fabrikant.

Wat leveren wij?

Symo Parasols ontwikkelt, fabriceert en verdeelt de ideale parasols voor professioneel horeca gebruik. U kan onze catalogi op deze website bekijken of downloaden:


Wie zoeken wij?

Om onze sterke internationale expansie te ondersteunen wensen wij samen te werken met zelfstandige agenten wereldwijd. Daarvoor zijn we op zoek naar mensen met een bestaande klantenkring bij horeca bedrijven. Bij voorkeur met ervaring in het aanbieden van outdoor meubelen voor professioneel gebruik. Ook ervaring met het promoten van buitenmeubelen voor horeca bij architecten en interior designers is welkom.

Wat bieden wij ?

  • Een sterk assortiment.
  • Jaarlijks nieuwe producten.
  • Een hoge verkoopcommissie.
  • Professionele ondersteuning.


Interesse?

Contacteer Pierre Christiaens, eigenaar en ceo van het bedrijf, via onze contact pagina.

Our partner ArchiExpoWith the support of flanders Created by Pixular

KLIK HIER
Klanten getuigen
KLIK HIER voor
gratis catalogus
KLIK HIER voor
vrijblijvende offerte