INSPIRATIEBOEK OFFERTE PARASOLCOACH CORONA SAFE SAIL
Skip to content

Hoeveel brengen je parasols op?

Pierre Christiaens | Biografie
Opbrengst parasols - goed draaiend terras

Delen: Verspreid de boodschap, niet het virus.

Veel horecazaken investeren vooral in meubelen voor het terras. Toch zijn het vooral de parasols die ervoor zorgen dat je terras meer opbrengt. Mooie tafels en stoelen zijn belangrijk voor het comfort van de klant. Maar zorgt die tafel ervoor dat je klanten in de brandende zon op je terras kunnen genieten? Zullen je stoelen je klanten droog houden als het regent?

Kies dus van in het begin voor kwaliteitsparasols. Ze kosten misschien wat meer, maar dat verdien je makkelijk terug op je terras. Goedkope parasolletjes gaan verkleuren in de zon, lekken bij regen of waaien weg bij wind en gaan vaak moeilijk open en dicht. Bovendien kan je ze niet altijd goed aaneensluitend uitzetten om je terras optimaal te beschermen. En wat met al die lompe parasolvoeten?

Budgetteer dus meteen voor sterke professionele parasols. Een eenvoudige rekenoefening leert hoeveel dat kan opbrengen. Stel: je terras staat dertig weken uit, van half maart tot eind oktober. De Misset Horeca Terras Check 2019 berekende dat een terras gemiddeld 300 euro opbrengt per week en per stoel. Als je zaak zes dagen per week open is, betekent dat 50 euro per stoel per dag.

Vierkante parasols overdekken 27% meer oppervlakte dan ronde. Met vierkante parasols bescherm je dus tot 27% meer klanten op je terras. Vierkante parasols kan je ook met elkaar verbinden. Hang je er gootjes tussen dan houd je het hele terras ook droog. Afhankelijk van de hoeveelheid regen die jaarlijks valt in je regio kan je makkelijk 30-50% vaker klanten ontvangen op je terras. Als je parasols waterafstotend zijn natuurlijk. Tel die cijfers op en je ziet dat een professionele parasol dus al snel tot 80% meer rendement brengt op je terras.

Veel horecazaken houden binnen evenveel stoelen vrij als er mensen op het terras zitten. Je weet maar nooit dat het begint te regenen en dat de klanten naar binnen vluchten. Met de juiste parasols is dat niet nodig. Je stoelen binnen kunnen nu ook renderen. Hang je verlichting in je parasols, dan lok je meer klanten als het donker wordt. Die klanten blijven ook langer zitten op je terras. Ingebouwde verwarming zorgt voor extra klanten op koude dagen.

Laat ons voor een cijfervoorbeeld eerder beperkt rekenen: stel dat je door de juiste parasols slechts 10% extra verdient per dag en per stoel. Dat is 5 euro per dag.  Als je dertig stoelen op je terras hebt, betekent dat 150 euro per dag. Ben je zes dagen per week open, dan wordt dat 900 euro per week. Dus op een seizoen van  dertig weken spreek je over 27.000 euro. Als je parasols vijf jaar meegaan, kom je in totaal uit op 135.000 euro. Voor een terras van 30 stoelen. Heb je meer stoelen staan, dan loopt dat al gauw op.

135.000 euro als je de opbrengst verhoogt met maar 5 euro per stoel en per dag. Een mooie winst waarvoor je alleen de juiste parasols moet gebruiken. Bedenk ook hoeveel gebruiksgemak een professionele kwaliteitsparasol je biedt. Door de grote oppervlakte en de mogelijkheid tot inbouw, staat je terras niet meer vol met hinderlijke parasolvoeten. Je personeel kan dus vlot alle tafels bereiken. Dat scheelt ook weer een hoop frustratie en tijd.

Kwaliteitsparasols gaan ook zeer gemakkelijk open en dicht. Kies je voor een telescopisch systeem, dan kunnen de parasols zelfs geopend en gesloten worden boven een volle tafel. Geen nood om eerst alle glazen en flessen af te ruimen. Tot slot hebben degelijke parasols een kleurgarantie zodat ze altijd fris blijven ogen. Je kan ze ook makkelijk onderhouden en stockeren.


Klik op onderstaande knop
en bereken in 5 eenvoudige stappen
de extra omzet op je terras


Meer informatie over deze cijfers? Je vindt de Misset Horeca Terras Check op https://acties.missethoreca.nl/terras-check

Delen: Verspreid de boodschap, niet het virus.

Pierre Christiaens
Contacteer mij: christiaens @ symoparasols.com https://symoparasols.com

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vul je gegevens in en één van onze parasolcoaches helpt je zo snel mogelijk verder

Dankjewel voor je aanvraag. Onze parasolcoach neemt contact op

Evelyne Clarysse

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze parasolcoaches

Vul je gegevens in en één van onze parasolcoaches neemt contact om een afspraak vast te leggen

Dankjewel voor je aanvraag. Onze parasolcoach neemt contact op

Maak de juiste keuzes en
laat je zaak floreren
-

Download nu GRATIS

 

Een terras met parasols zien blinken in de zon: dat is een zegen voor de horecaprofessional.

Maar ook dikwijls een bron van frustraties. Een verkeerde keuze van parasols leidt tot ergernissen én verlies aan omzet.

Daarom krijg je in dit e-book 15 concrete tips om pijnpunten om te buigen tot winst.

 

Dankjewel voor je aanvraag. Hou je inbox in de gaten!

Obtenez un devis gratuit

Remplissez vos coordonnées et l'un de nos coachs parasol vous aidera dans les plus brefs délais.

Dankjewel voor je aanvraag. Onze parasolcoach neemt contact op

Request a free quote

Fill in your details and one of our parasol coaches will help you as soon as possible.

Dankjewel voor je aanvraag. Onze parasolcoach neemt contact op

Evelyne Clarysse

Prenez rendez-vous avec l'un de nos coachs parasol.

Remplissez vos coordonnées et l'un de nos coachs parasol vous contactera pour prendre rendez-vous.

Merci de votre demande. Notre coach parasol vous contactera

Evelyne Clarysse

Make an appointment with one of our parasol coaches.

Fill in your details and one of our parasol coaches will contact you to make an appointment.

Thank you for your request. Our parasol coach will contact you

Inspiratieboek

Download het inspiratieboek

Elk terras is anders. Daarom is het zo belangrijk om de juiste parasol te kiezen. In dit boek nemen we je mee op stap.

 

Download nu tijdelijk je gratis digitaal exemplaar.

Dankjewel voor je aanvraag. Hou je inbox in de gaten!

Inspiratieboek

Télécharger le livre d'inspiration

Chaque terrasse est différente. C’est la raison pour laquelle il est tellement important de choisir le parasol qui lui convient. Dans ce livre, nous vous emmenons en voyage.

 

Téléchargez maintenant temporairement votre copie numérique gratuitement.

Dankjewel voor je aanvraag. Hou je inbox in de gaten!

Inspiratieboek

Download the inspiration book

However, each terrace is different. That’s why it’s so important to choose the right parasol. In this book we take you with us on several trips.

 

Download now temporarily your free digital copy.

Dankjewel voor je aanvraag. Hou je inbox in de gaten!

Scroll To Top