Sun, shade, Symo parasols

Professionele en kwalitatieve horeca en terras parasols ter bescherming tegen zon en regen

Weer of geen weer, een mooie, grote Symo Parasol laat mensen genieten van hun vrije tijd in een ontspannen sfeer op een horeca terras, aan het strand of in de tuin. Reeds 85 jaar zet Symo Parasols de toon in de wereld van de professionele en kwalitatieve horeca parasols en paraplu’s. De horeca vertrouwt op kwaliteit, maar ook op een uitstekende en snelle service. 

 

Met Sywawa Design Parasols hebben we een huismerk dat qua parasol design zijn gelijke niet kent: dat bevestigen de vele Parasol Design Awards. 

 

Symo Parasols is van alle markten thuis en marktkramers doen dan ook reeds tientallen jaren beroep op onze stevige marktparasols, markttafels en marktstand accessoires. 

 

Om de gasten van onze Horeca klanten niet in de kou te laten staan biedt Symo Parasols ook een assortiment terrasverwarmers aan. Zo kan een terras bezoekje in de winter plots aangenaam warm worden en hoef je dankzij de Symo Parasol verlichting je drankje niet in het donker te nuttigen. Deze parasolverlichting is ook ideaal op lange zomer avonden op een restaurant, café, brasserie of hotel terras.

Download parasol catalogus

Our partner ArchiExpoWith the support of flanders Created by Pixular

KLIK HIER
Klanten getuigen
KLIK HIER voor
gratis catalogus
KLIK HIER voor
vrijblijvende offerte