Sun, shade, Symo parasols

Horeca

Symo Parasols is expert in professionele horeca parasols!

Sinds 1932 leverden wij reeds meer dan 1.000.000 stuks in 42 landen.

Onze passie is de best mogelijke parasols te ontwikkelen. Wij staan in de spits van de “parasologie”, de kunst en de wetenschap van de parasol-ambacht. Met  nieuwe, verrassende ontwerpen maken wij het product steeds sterker en mooier. In Brugge beschikken wij over 3.000 m2 eigen ateliers. Als u met Symo Parasols werkt, handelt u rechtstreeks met de fabrikant.

professionele horeca terrasparasols van fabrikant Symo Parasols in Brugge

Horeca bedrijven stellen specifieke eisen aan parasols. Ze moeten sterk zijn, niet hinderen op het terras, gemakkelijk openen en sluiten enzovoort. Vele eigenschappen en voordelen zijn speciaal ontworpen om aan deze vragen te beantwoorden. Hieronder sommen we enkele voorbeelden op.

Algemene voordelen van onze horeca parasols

  • U zal geen tafels en stoelen meer moeten wegnemen om uw parasol te openen of te sluiten. Er is geen hinder meer voor uw gasten , dankzij het innovatief systeem met telescopische mast. Zie MacSymo reuzenparasol.
  • De open parasol zal tot windkracht 7 Beaufort weerstaan (61 km/u) zonder schade.
  • Uw horecaparasol zal gemakkelijk en zeer snel openen en sluiten dankzij onze speciaal ontwikkelde oplossingen met katrol, telescopisch systeem, zwengelsysteem.
  • Keuze tussen middenmast of zweefparasol met de mast aan de zijkant.

Voordelen van het montuur (frame)

  • Vrij van zorgen: geen ingewikkelde  technische onderdelen die gemakkelijk kapot gaan.
  • Wij bieden een groot gebruiksgemak tijdens het gebruik, maar ook voor en na de installatie

Voordelen van het topkwaliteitsdoek Orchestra

  • Het Orchestra doek zal bescherming bieden tegen zowel de zon als de regen. Ideaal voor het weer in België en Nederland. Klanten die buiten aan het eten zijn slaan niet meer bij de minste bui op de vlucht. Ze zullen gewoon onder de parasol blijven genieten. Onze trouwe klanten zeggen dat de MacSymo zichzelf op 1 seizoen terugverdient.
  • De uitstekende Orchestra stof biedt 10 jaar garantie op verkleuren.
  • Blokkeert  90 tot 100 % van de gevaarlijke UV straling van de zon (100% = total sun block).
  • Keuze uit 90 verschillende doekkleuren.

Verschillende afmetingen en vormen

Het ene horeca terras vraagt een grote horecaparasol, het andere vraagt kleine afmetingen. Symo Parasols biedt een zeer ruim gamma, gaande van 1,8m tot 5,6m spanwijdte. Zowel ronde (achthoekig), vierkante als rechthoekige vormen.

Advies
Sinds 1932 ontwikkelt ons bedrijf zich als expert in professionele horeca parasols. Wij geven gratis advies. Ofwel in onze showroom te Brugge, ofwel bij u ter plaatse op uw horecaterras.

Service
Wij helpen u met professioneel opmeten, plaatsen, winterberging, reinigen, en herstellen. Hebt u nog andere vragen? Contacteer ons gerust. 

Our partner ArchiExpoWith the support of flanders Created by Pixular

KLIK HIER
Klanten getuigen
KLIK HIER voor
gratis catalogus
KLIK HIER voor
vrijblijvende offerte