Sun, shade, Symo parasols

Strandparasols

strand parasols van Symo Parasols

Symo Parasols: uw expert voor strandparasols.

Wij streven ernaar om de best mogelijke parasols te maken voor op het strand. Ons bedrijf staat aan de spits van de “parasologie”: de wetenschap en de kunst om de best mogelijke parasols te vervaardigen. Als u met ons samenwerkt, werkt u rechtstreeks met de fabrikant. 

Parasols voor stranden: een specialiteit

Stranduitbaters verlangen parasols met bijzondere eigenschappen: sterk, bestand tegen windstoren, licht om te dragen en gemakkelijk in gebruik. Op basis van onze know-how sinds 1932 bieden wij een pasklaar antwoord op al deze vragen. Symo Parasols is door de jaren heen expert geworden voor professionele strandparasols.

Verschillende maten en vormen

Het ene strand vraagt een grote parasol, het andere heeft kleinere afmetingen nodig. Onze Classico parasol gaat van 1,7 tot 2,4m diameter. Deze parasol is geschikt voor de verhuur op het strand. Voor de bar en de catering vindt u bij ons grote parasols en zelfs prachtige design parasols.

Vraag ons professioneel advies

Op basis van onze decennialange kennis, geven wij graag gratis advies bij u ter plaatse. Contacteer ons voor een afspraak.

U bent ook welkom in onze showroom te Brugge (graag eerst een afspraak nemen om zeker te zijn dat één van onze experts aanwezig is om u te helpen).

Service

Onze ervaren parasol-deskundigen helpen u graag met tal van professionele diensten zoals opmeten, plaatsen, winterberging, reinigen en herstellen. Hebt u ook andere wensen of vragen ? Neem gerust contact voor al uw Parasol vragen.

Our partner ArchiExpoWith the support of flanders Created by Pixular

KLIK HIER
Klanten getuigen
KLIK HIER voor
gratis catalogus
KLIK HIER voor
vrijblijvende offerte