Sun, shade, Symo parasols

Windresistente parasols

Weerbestendige parasols

Het spreekt voor zich dat een parasol wind- en stormvast moet zijn. In onze contreien kan het hard waaien en de beruchte zuidwesters blazen behoorlijk wat Beaufort door onze Lage Landen. Ook de andere landen van West-Europa kennen de grillen van het Hogedrukgebied boven de Azoren in de Atlantische Oceaan. De kans op een windstille dag onder een terrasparasol is dan ook beduidend kleiner dan een dagje met 3 tot 6 Beaufort, zelfs op een stralende zonnige dag.

Windvaste parasols van Symo Parasols in Brugge

Als professionele horeca uitbater wil je dat je parasols windvast op je terras blijven staan. Daarom maakt Symo Parasols dan ook weerbestendige parasols waar je gasten beschutting krijgen tegen zon en regen, want een parasol moet uiteraard ook waterdicht zijn. Er kan al eens een bui tussen die zuidwesters hangen en je klanten moeten in dergelijke omstandigheden gewoon op je terras kunnen blijven zitten.

Alle Symo Parasols zijn windvast tot 7 Beaufort. Harde wind slaan onze terrasparasols niet uit het lood! Wil je met ons overleggen of ons advies inwinnen over terrasparasols voor jouw regio met specifieke weersomstandigheden? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Our partner ArchiExpoWith the support of flanders Created by Pixular

KLIK HIER
Klanten getuigen
KLIK HIER voor
gratis catalogus
KLIK HIER voor
vrijblijvende offerte