Sterke Parasols, Stevige Service

Symo Horeca Parasols

Professionele en kwalitatieve horeca parasols


Symo Horeca Parasols behoren internationaal tot de top!

Zowel hotels, restaurants, brasseries, strandbars als cafés wereldwijd plaatsen een Symo Parasol op hun terras. Deze professionele horeca parasols dragen bij aan de algemene sfeer op het terras.

Parasols horen in de zomer in de zon te staan en geven schaduw en comfort aan uw gasten op het terras, de lounge, op het strand of aan het zwembad. Symo Parasols zijn waterdicht zodat uw gasten op uw terras ook bij een regenbui lekker kunnen blijven zitten! Als je je parasol ook voorziet van Symo Parasol verlichting dan blijven je gasten tot in de late avonduurtjes op uw terras zitten.

We fabriceren zowel grote parasols als ronde en vierkante parasols in ons atelier te Brugge. Veel van onze parasols zijn 3x4 of 4x4 meter of zelfs groter! We hebben uiteraard ook de kleinere ronde klassieke strandparasols in huis.

Ook voor de winter heeft Symo Parasols aan uw terras gedacht. Zo bestaan er verschillende types terras verwarmers om het voor uw gasten tijdens de wintermaanden aangenaam en comfortabel warm te maken.

Symo Parasols is trots om het Handmade in Belgium label te mogen voeren. Klik voor meer info over het Symo Parasols Handmade in Belgium label.

Our partner ArchiExpoWith the support of flanders Created by Pixular

KLIK HIER
Klanten getuigen
KLIK HIER voor
gratis catalogus
KLIK HIER voor
vrijblijvende offerte