Sterke Parasols, Stevige Service
Colosso Parasol
Colosso Parasol
Colosso Parasol
Colosso Parasol
Colosso Parasol

Colosso Parasol

Uw Grote Broer


Vergroot de schaduwoppervlakte op je horecaterras met deze kolossale parasol. De Colosso parasol open en sluit gemakkelijk met een telescopisch systeem. Je hoeft je gasten op je horecaterras zo helemaal niet te storen als je de parasol wil openen of sluiten.

De verschillende afmetingen van deze mooie, grote en handige parasol bieden enorm veel schaduw op je terras en indien het weer slechter wordt geeft de parasol je heel veel oppervlakte waaronder de gasten op je horeca terras mooi droog blijven. Op koude dagen kan je er makkelijk een terrasverwarmer bij plaatsen zodat de warmte mooi onder de parasol blijft hangen en je gasten langer blijven zitten. De Colosso terrasparasol is ook verrassend weersbestendig. Hij is bestand tegen een krachtige 7 Bft wind!

Je kan de Colosso parasol personaliseren dankzij de vele mogelijke opties. Je kan de kleur van de mast en baleinen kiezen uit wit RAL 9016 of zilvergrijs RAL 9006 en de kleur van het parasoldoek uit meer dan 100 kleuren. Misschien wil je wel je bedrijfslogo of publiciteit op het parasoldoek?

Type Parasol:

De Colosso terrasparasol is een middenmast parasol. Bij dit type horecaparasol wordt de mast (of de stok) in het midden van een parasolvoet op het terras gezet. De Colosso parasol is vierkant, rechthoekig of rond.

De parasolmast is gemaakt uit gelakt aluminium.


Klik op de gewenste maat voor meer gegevens:

Colosso Parasol
7.5 m
Colosso Parasol
8.0 m
Colosso Parasol
6.5 x 6.5 m
Colosso Parasol
7 x 7 m
Colosso Parasol
7 x 5 m
Colosso Parasol
7 x 6 m

Our partner ArchiExpoWith the support of flanders Created by Pixular

KLIK HIER
Klanten getuigen
KLIK HIER voor
gratis catalogus
KLIK HIER voor
vrijblijvende offerte