Sterke Parasols, Stevige Service
Gemello Parasol
Gemello Parasol
Gemello Parasol

Gemello Parasol

Uw partner in verschillende afmetingen


Deze grote horeca terrasparasol beschermt je gasten tegen zon en regen. De Gemello parasol open en sluit gemakkelijk met een telescopisch systeem met schuif-handgreep. Je hoeft je gasten op je horecaterras zo helemaal niet te storen als je de parasol wil openen of sluiten.

Deze grote terrasparasol biedt veel schaduw en bescherming op je terras en indien het weer slechter wordt geeft de parasol je heel veel oppervlakte waaronder de gasten op je horeca terras mooi droog blijven. Op koude dagen kan je er makkelijk een terrasverwarmer bij plaatsen zodat de warmte mooi onder de parasol blijft hangen en je gasten langer blijven zitten. De Gemello terrasparasol is ook verrassend weersbestendig. Hij is bestand tegen een krachtige 7 Bft wind!

Je kan de Gemello parasol personaliseren dankzij de vele mogelijke opties. Je kan de kleur van de mast en baleinen kiezen uit wit RAL 9016 of zilvergrijs RAL 9006 en de kleur van het parasoldoek uit meer dan 100 kleuren. Misschien wil je wel je bedrijfslogo of publiciteit op je parasoldoek?

Type Parasol:

De Gemello terrasparasol is een middenmast parasol. Bij dit type horecaparasol wordt de mast (of de stok) in het midden van een parasolvoet op het terras gezet. De Gemello parasol is vierkant, rechthoekig of rond.

De parasolmast is gemaakt uit gelakt aluminium.


Klik op de gewenste maat voor meer gegevens:

Gemello Parasol
4.5 m
Gemello Parasol
5 m
Gemello Parasol
5.5 m
Gemello Parasol
6.0 m
Gemello Parasol
4 x 2.5 m
Gemello Parasol
4 x 3.5 m
Gemello Parasol
5 x 3 m

Our partner ArchiExpoWith the support of flanders Created by Pixular

KLIK HIER
Klanten getuigen
KLIK HIER voor
gratis catalogus
KLIK HIER voor
vrijblijvende offerte