Sterke Parasols, Stevige Service
Sobrino Parasol

Sobrino Parasol

Handig en lichtgewicht periscoopsysteem


Deze horeca terrasparasol opent en sluit heel snel dankzij zijn uniek telescopisch systeem en sluitingshendel. Je hoeft je gasten op je horecaterras zo helemaal niet te storen als je de parasol wil openen of sluiten.

De verschillende afmetingen van deze mooie en handige parasol bieden je veel schaduw op je terras en indien het weer slechter wordt geeft de parasol je veel oppervlakte waaronder de gasten op je horeca terras mooi droog blijven. Op koude dagen kan je er makkelijk een terrasverwarmer bij plaatsen zodat de warmte mooi onder de parasol blijft hangen en je gasten langer blijven zitten.

Je kan de Sobrino parasol personaliseren dankzij de vele mogelijke opties. Je kan de kleur van de mast en baleinen kiezen uit wit RAL 9016 of zilvergrijs RAL 9006 en de kleur van het parasoldoek uit meer dan 100 kleuren. Misschien wil je wel je bedrijfslogo of publiciteit op je parasoldoek?

Type Parasol:

De Sobrino terrasparasol is een middenmast parasol. Bij dit type horecaparasol wordt de mast (of de stok) in het midden van een parasolvoet op het terras gezet. De Sobrino parasol is vierkant, rechthoekig of rond.

De parasolmast is gemaakt uit gelakt aluminium.


Klik op de gewenste maat voor meer gegevens:

Sobrino Parasol
3 m
Sobrino Parasol
3.5 m
Sobrino Parasol
4 m
Sobrino Parasol
3 x 3 m
Sobrino Parasol
3.5 x 3.5 m
Sobrino Parasol
3 x 2 m

Our partner ArchiExpoWith the support of flanders Created by Pixular

KLIK HIER
Klanten getuigen
KLIK HIER voor
gratis catalogus
KLIK HIER voor
vrijblijvende offerte