Sterke Parasols, Stevige Service
Sonata Parasol
Sonata Parasol
Sonata Parasol
Sonata Parasol
Sonata Parasol

Sonata Parasol

Vrijheid van schaduw

De elegante Sonata zweefparasol is een uitermate gebruiksvriendelijke parasol voor elk terras. De vrije ruimte onder de parasol kan optimaal benut worden voor het plaatsen van tafels en stoelen op het terras. De Sonata horecaparasol biedt bescherming tegen regen en zon en is geschikt voor intensief professioneel gebruik. Deze hangparasol vormt een uniek zonnescherm! Het hoogwaardig alu frame maakt de parasol niet alleen supersterk maar ook super licht.
Deze Sonata parasol opent en sluit met een handige zwengel zonder de klanten, stoelen of tafels te hinderen. De positie van het bovendoek is gemakkelijk aan te passen en de Sonata parasol heeft een geïntegreerde LED-verlichting. In koudere periodes kan je ook makkelijk een terrasverwarmer bij de Sonata parasol zetten.
Symo Parasols biedt u 10 jaar garantie op het verkleuren van de stof.
Type Parasol:
De Sonata parasol is een hangparasol of zweefparasol Bij deze horeca terras parasol staat de mast niet centraal maar aan de zijkant van de parasol. Deze hangparasol is een vierkante parasol met acht baleinen.
De mast is gemaakt uit zwart aluminium. De parasol kan in een parasolvoet met betontegels gezet worden of in een stalen bodemplaat. Je kan ook kiezen voor een bodemhuls zodat er geen parasolvoet op het horeca terras zichtbaar is. Een hang- of zweefparasol is met een zwengel te bedienen en gaat zo zeer gemakkelijk open en dicht.


Klik op de gewenste maat voor meer gegevens:

Sonata Parasol
3 x 3 m
Sonata Parasol
4 x 3 m

Our partner ArchiExpoWith the support of flanders Created by Pixular

KLIK HIER
Klanten getuigen
KLIK HIER voor
gratis catalogus
KLIK HIER voor
vrijblijvende offerte