Sunbelievable design parasols
Solis Parasol
Solis Parasol
Solis Parasol
Solis Parasol

Solis Parasol

Strak Parasol Design door Dirk Wynants voor Sywawa.


Een gigantisch mooie terrasparasol zoals u er nog nooit één zag. Het prachtige ontwerp van deze bijzondere parasol is een uniek staaltje architectuur dat reeds vier internationale design awards in de wacht sleepte. De parasol kan gemakkelijk geopend en gesloten worden zonder klanten op het terras te hinderen of stoelen en tafels te moeten verplaatsen.

De Solis parasol met 5,6 meter diameter biedt makkelijk aan 25 personen schaduw op het terras (totale oppervlakte 24,62 m2). Deze parasol beschermt je klanten tegen zowel zon als regen. Tijdens de frisse herfst of winter maanden kan je terrasverwarmers bij de parasol plaatsen, zo blijven je klanten van elke minuut op het terras genieten!


Referenties

Le Manoir de l'Étang in Mougins, Frankrijk

Type Parasol:

De grote Solis terrasparasol is een middenmast parasol. Bij dit type horecaparasol wordt de mast (of de stok) in het midden van een parasolvoet op het terras gezet. De Solis parasol is vierkant of rond.

De mast is gemaakt van gepoederlakt aluminium. De parasolvoet kan een stalen bodemplaat zijn of een stalen frame om betonnen tegels in te leggen. De parasol kan ook vastgemaakt worden in een bodemhuls zodat er geen parasolvoet op het horeca terras zichtbaar is.

Een centrale mast parasol is met de hand, met een auto-lift systeem, met een katrolsysteem of met een telescopisch systeem te openen. De Solis parasol opent met een katrol met zwengel en is dus zeer gemakkelijk te openen.


award
Klik op de gewenste maat voor meer gegevens:

Solis Parasol
4 m
Solis Parasol
5.6 m
Solis Parasol
4 x 4 m

Our partner ArchiExpoWith the support of flanders Created by Pixular

KLIK HIER
Klanten getuigen
KLIK HIER voor
gratis catalogus
KLIK HIER voor
vrijblijvende offerte