Sunbelievable design parasols
Parasol Tahiti
Parasol Tahiti
Parasol Tahiti
Parasol Tahiti
Parasol Tahiti
Parasol Tahiti
Parasol Tahiti

Parasol Tahiti

Tropisch warme parasol designed by Mark Gabbertas


De kleurrijke Tahiti parasol is een eigentijdse interpretatie van de traditionele strooien strandparasol die doet dromen van verre en exotische stranden.
De schoonheid van deze professionele design parasol schuilt in zijn eenvoud. De ietwat saaie en monochrome traditionele strooien Parasol werd met een lichte toets de 21ste eeuw ingetoverd.

Het vakantiegevoel valt op en onder deze parasol word je echt blij! De wondermooie Tahiti parasol is dan ook ideaal als zonnescherm op je horeca terras. Als strand parasol staat hij helemaal in zijn natuurlijke habitat.


Type Parasol:

De Tahiti terrasparasol is een middenmast parasol. Bij dit type parasol wordt de mast (of de stok) in het midden van een parasolvoet op het terras gezet. De unieke Tahiti parasol is rond. De mast is gemaakt van roestvrij staal. De parasolvoet is een stalen bodemplaat.

Een centrale mast parasol is met de hand, met een auto-lift systeem, met een katrolsysteem of met een telescopisch systeem te openen. De Tahiti parasol heeft een katrolsysteem en is dus zeer gemakkelijk te openen.Klik op de gewenste maat voor meer gegevens:

Parasol Tahiti
3 m

Our partner ArchiExpoWith the support of flanders Created by Pixular

KLIK HIER
Klanten getuigen
KLIK HIER voor
gratis catalogus
KLIK HIER voor
vrijblijvende offerte