The Wavehouse Atlantis

Web Master | Biografie
The Wavehouse Atlantis, Dubai - Tahiti Parasol
Land: Verenigde Arabische Emiraten
Stad: Dubai
Jaar: 2020

Het Atlantis is één van de meest gerenommeerde hotels in de hotspot Dubai. Het is gebouwd op het einde van de zonnige Palm Islands en biedt naast hotelfaciliteiten ook vele restaurants, een dolfijnbaai, sportfaciliteiten en meerdere evenementen.

The Wavehouse is één van de centrale restaurants. Op het terras kom je precies in een surfersparadijs terecht. De beat van de muziek, het meubilair, de parasols, kortom de volledige inrichting brengt je onmiddellijk in de juiste mood.

Voor dat doel zag de designer een leidende rol voor onze ‘Tahiti’ parasol. De kleurencombinatie van geel naar rood past naadloos in het concept. Het plaatje past perfect. De parasols beschermen de bezoekers tegen de hevige hitte. Het aantrekkelijk en uitgesproken design creëert de juiste atmosfeer.

Interior-360 begeleidde en adviseerde de studio ‘Bishop Design’ bij de keuze voor de Tahiti van Symo Parasols.
De Tahiti parasol is een design van Mark Gabbertas.

 

Tahiti Parasol

Design by Mark Gabbertas for Symo Parasols De kleurrijke Tahiti parasol is een eigentijdse interpretatie van de traditionele strooien strandparasol die doet dromen van verre en exotische stranden. De schoonheid van deze professionele design parasol schuilt in zijn eenvoud. De ietwat saaie en monochrome traditionele strooien Parasol werd met een lichte toets de 21ste eeuw in …

Lees meer over deze parasol …

Pierre Christiaens
Contacteer mij: christiaens @ symoparasols.com https://symoparasols.com